Massages

Ontspanningsmassages

Even helemaal niets. Ogen dicht, lekker muziekje op de achtergrond en lekker ruikende olie. Volledig tot rust komen. Weg van de stress van alle dag. Een heerlijke massage om lichaam en geest te ontspannen. Rug, schouder en nek kunnen het vaakst wel wat gebruiken. En als je wilt ook hoofd, armen en benen. Wat jij wilt, het is jouw feestje.

Sportmassages

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Ideaal als je veel sport maar ook als je je spieren langdurig belast door veel zitten of door een verkeerde houding. Uiteraard pas ik de stevigheid van de massage aan naar jouw wensen.

Lomi Lomi

Voor een diepgaande ontspanningsmassage geef ik Lomi Lomi, een zeer mooie massagevorm die is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Het is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan.

Duo massages

Samen met mijn collega Jacqueline geef ik duo-massage. Gezellig om met zijn tweeën te komen en een weldadige massage te krijgen!

dana los 2